Hoppa till sidans innehåll
Le Vy Do och Lasse Naesström.

Bra spel i TTEX-Talangen

15 MAR 2015 17:26
Ännu en fin tävlingshelg för Rotebro BTK med jättebra spel från många av våra unga lirare. Detta i hård konkurrens i TTEX-Talangen i Brännkyrkahallen.
  • Skapad: 15 MAR 2015 17:26

På söndagen blev det en Rotebro-seger i klassen för flickor födda 2006/07 - där vann nämligen Le Vy Do (på bilden här ovan med stolt ordförande Lasse). Grattis! Bra spel även av de andra fyra tjejerna som lirade - det blev priser till Signe Axelman, Daniela Dahlin, Elda Kasumovic och Yasemin Uzum.

Nils Hallman Johansson var en annan av de som glänste. I P06 gick han ända till semifinal i det 40 pojkar starka startfältet. I P05 gick Max Hålling till kvartsfinal. Här finns resultaten från slutspelet.. Men många spelare gjorde som sagt ett finfint jobb!

Det är också verkligen glädjande att det är så bra laganda i klubben när vi är ute på tävlingar. Killarna och tjejerna hejar på varandra, vilket stärker de som lirar. Under söndagen var exempelvis Fabian Wigforss på plats och värmde upp flera av spelarna (se bild här) plus coachade en del mellan seten. Han kunde ju ha nöjt sig med att bara heja på brorsan David, men kom ombytt och bidrog med sin positiva inställning. Så ska det se ut! Apropå coach så är vi förstås glada att Craig var på plats trots nyopererat knä!

En annan spännande tävling framöver är ju Rookicupens slutspel! Här hittar ni resultat och sluttabeller. Slutspelet är 18–19 april.

Ni som inte har läst de intervjuer som finns med tränare och spelare i klubben ta gärna en titt här. Tanken är som sagt att alla spelare, som vill, ska bli intervjuade. Det gäller bara att hitta en bra tidpunkt. 

Och – som vanligt – vill jag slutligen tipsa om följande: Gå gärna med i klubbens Facebook-grupp via denna länk! Det är roligare ju fler vi blir.


Skribent: Johan Lindberg

Postadress:
Rotebro BTK - Bordtennis
Lars Naesström, Timotejvägen 94
19269 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 087545649
E-post: lasse-rbtk@hotmail.c...