Hoppa till sidans innehåll

Fint spel i helgen

28 NOV 2016 13:34
Fler av våra spelare gjorde fina insatser i helgen. Jag var själv inte på plats men har fått några rapporter. Kul att ni lägger in på Facebook själva!
  • Uppdaterad: 28 NOV 2016 13:45

I helgen avgjordes Norrtullslaget. Tomas Johansson var på plats och rapporterar följande om insatsen för sonen Hugo: "Han var denna gång tredje-seedad i Pojkar 12 och inledde med två säkra segrar i poolspelet. I den tredje matchen i poolen skulle Hugo så få möta segraren från turneringen Tyresö-Smashen, Jacob Thörner från Norrtulls SK. Hugo har tidigare inte förlorat mot Jacob och denna dag gick i samma tecken, Hugo avfärdade Jacob med klara 3-0 och Hugo var därmed pool-etta. Hugo stod sedan över åttondelsfinalen tack vare sin seedning och fick i kvartsfinalen möta Albert Nord. Även denna match blev en klar 3-0 seger för Hugo som enligt egen utsago spelade kanonbra i de två första seten. I semifinalen så var det förstaseedade Axel Strid som stod för motståndet. Hugo förlorade första set men spelade till sig chansen att vinna andra set men Axel bet ihop och vann de viktiga bollarna även det setet. I och med att andra setet gick förlorat försvann så även möjligheten för Hugo att besegra Axel och det blev till slut en tredjeplats i denna turnering. Väl kämpat och en inte alltför besviken Hugo lämnade Norrtullsspelen 2016 bakom sig".

Karolina Eriksson skrev så här om sina två dagars fina spel från Riks top 12 i Söderhamn i helgen: "Rapport från dag 1: Jag vann min första efter att ha lett med 2-0 som sedan blev 2-2 men jag lyckades vinna med 11-6 i skilje (vi spelade den även fast det står WO i resultatlistan, hon strök sig senare). Match 2-6 förlorade jag MEN jag spelade bra i alla matcher, till och med bättre och bättre för varje match. Det var delvis jämt i bollarna även om det blev 0-3 eller 1-3, så utklassad blev jag verkligen inte. (förutom i ett set mot Tilda från Halmstad, dock så lyckades jag ta ett set av henne sedan, hon är nabbspelare OCH bra.)  Rapport dag 2: Förlorade min första mot nabb, vann både min andra och tredje, förlorade den fjärde MEN spelade jättebra (spelade bra i alla men speciellt i denna). Setsiffrorna blev 9-11, 7-11 och 9-11. Har egentligen en match kvar men den kommer jag vinna på WO".

Tack för rapporterna Tomas och Karro! Alltid roligt att läsa om våra spelares insatser.

Kul också att höra om Do Le Vys fina insats i Norrtullslaget: Hon vann B-slutspelet i klassen flickor 12-14. Bra jobbat! Jag hörde även att David Wigforss, Fabian Wigforss och William Lindberg gjorde flera bra matcher.

Ni andra får gärna höra av er om era resultat till This is a mailto link om ni vill att vi lägger ut det.

Skribent: Johan Lindberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Rotebro BTK - Bordtennis
Lars Naesström, Timotejvägen 94
19269 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 087545649
E-post: lasse-rbtk@hotmail.c...