Hoppa till sidans innehåll
David och Hugo in action. Wille domare.

Skön söndag i Liljeholmshallen!

08 MAR 2015 17:51
Rotebro BTK fortsätter att spela bra i Rookiecupen. Denna söndag var det ett nöje att se alla kämpande lirare i Rotebro-tröjor i Liljeholmshallen.
  • Skapad: 08 MAR 2015 17:51

På bilden ser vi David Wigforss och Hugo H-J spela i ett av de slutspelsklara 04/05-lagen (lagets tredje spelare William Lindberg sitter här i domarstolen). Och det var flera andra av våra lag som gick till slutspel. De som inte gick vidare kämpade också suveränt bra och mer kan vi ju inte begära! Här hittar ni resultat och sluttabeller. Slutspelet är 18–19 april.

Slutspelet i TTEX-talangen är redan nästa helg. Tiderna för de olika klasserna hittar ni via denna länk. En del spelar lördag och andra söndag.

Ni som inte har läst de intervjuer som finns med tränare och spelare i klubben ta gärna en titt här. Tanken är att alla spelare, som vill, ska bli intervjuade. Det gäller bara att hitta en bra tidpunkt. 

Och – som vanligt – vill jag slutligen tipsa om följande: Gå gärna med i klubbens Facebook-grupp via denna länk! Det är roligare ju fler vi blir.

Skribent: Johan Lindberg

Postadress:
Rotebro BTK - Bordtennis
Lars Naesström, Timotejvägen 94
19269 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 087545649
E-post: lasse-rbtk@hotmail.c...