Hoppa till sidans innehåll
Ronnie Larsson

Tävlingsframgångar – och Ronnies tack!

25 MAJ 2015 10:12
Säsongen går mot sitt slut och snart är det sommarläger! Här kommer lite tack från Ronnie Larsson samt en tävlingsrapport.
  • Skapad: 25 MAJ 2015 10:12

Ronnie Larsson är ju en av klubbens tränare – med enorm rutin från hög nivå (läs mer om honom i intervjun här). Vi är så tacksamma att han tar sig an allt från seniorer till de lovande ungdomarna.

Här några ord från Ronnie om säsongen: "Tack till alla för denna säsong! Rotebro BTK är Stockholms tredje bästa klubb, vilket är fantastiskt inte minst eftersom Stockholm är ett så starkt pingisdistrikt! Tack till Lasse Naesström som gjort detta möjligt. Jag vill också tacka Lasses fru Pia som står bakom Lasse och hjälper till med det organisatoriska. Tack också till alla tränarna som gjort ett mycket bra arbete på träningar och läger. Jag vill också tacka för att jag fått äran att coacha division 3-laget, laget som kämpade tappert hela säsongen. Jag brinner också för de fina ungdomarna i klubben! Ungdomarna som tränat under min ledning på tisdagar har tränat med bravur. De har kämpat hela träningspassen och haft viljan att förbättra sig tack vare att de visat sånt intresse! Till sist, ett stort tack också till alla fina föräldrar som backar upp sina barn, hjälper till på tävlingar och plockar fram och tillbaka pingisborden mm!".

Tack för dessa fina ord Ronnie, även om jag känner att det är mest vi som ska tacka för att du lägger ner sådant engagemang och vill sprida din kunskap! 

Ni som följer Rotebro BTKFacebook har redan läst om Nils och Hugo Hallman Johanssons framgångar i helgen. Men givetvis ska vi nämna det här också. I säsongens sista tävling, Smeslaget i Eskilstuna, vann Hugo klass H7. I P9 kom Nils trea så bröderna kom båda hem med pokaler!

Nu laddar vi som sagt för sommarläger (läs mer här). Där är det inte pokaler som hägrar utan riktigt givande – och framför allt roliga och trevliga – träningsdagar. 

Skribent: Johan Lindberg

Postadress:
Rotebro BTK - Bordtennis
Lars Naesström, Timotejvägen 94
19269 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 087545649
E-post: lasse-rbtk@hotmail.c...