Hoppa till sidans innehåll
Kinesiska världstjärnorna – och kommande stjärnan Melissa!

Världsstjärnor – och Rotebro-assistans – i SOC

15 NOV 2015 18:41
I några dagar har det nu varit högklassig pingis i Eriksdalshallen. På bilden här ser ni ettan och tvåan i damklassen: Mu Zi och Zhu Yuling. Dessutom ser ni ett bekant ansikte till höger – en annan bra damspelare: Melissa Uzum!
  • Skapad: 15 NOV 2015 18:41

Det var nämligen flera från Rotebro BTK som var med och hjälpte till när detta världsevenemang avgjordes på Södermalm. Melissa var med och assisterade under alla prisutdelningarna sista dagen – fler bilder här. Bra jobbat! Dessutom kan ni ta en titt på det här Youtube-klippet där Melissa finns med och håller räkningen under semifinalen mellan Xu Xin och Kristian Karlsson. Hon syns bland annat 26 sekunder in på klippet:-)

 

Från Rotan var även Karolina Eriksson med – kolla in henne i det här klippet från slutvinnaren Fan Zhendongs semifinal – bland annat syns hon efter 58 sekunder. Även Lasse och Carolina Naesström var med och gjorde många värdefulla insatser. Det krävs många personer för att få runt ett sådant här stort evenemang. Nästa helg är det flera av våra härliga löften som lirar Järfällapokalen – läs mer om tävlingen här.

Skribent: Johan Lindberg

Postadress:
Rotebro BTK - Bordtennis
Lars Naesström, Timotejvägen 94
19269 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 087545649
E-post: lasse-rbtk@hotmail.c...