Hoppa till sidans innehåll
Rotebro bästa klubb i Rookiecupen – i år igen!

Vilken jubeldag för RBTK!

18 APR 2015 15:58
Wow! Vilket superspel våra lirare svarade för i Brännkyrkahallen i dag. Ett tag kändes det som att det var Rotebro-tröjor överallt:-) Även i år blev RBTK bästa klubb!
  • Skapad: 18 APR 2015 15:58

Via denna länk hittar ni en bildfest från dagens slutspel. Titta och njut! Det var nämligen många RBTK-spelare som fick kliva upp på pallen under den avslutande prisutdelningen. Här kan ni se det i en filmsnutt. I klass 2004-05 var det extremt – då fylldes hela pallen av Rotebro-spelare:-)

Här är lagen som slutade på pallen i slutspelet:

P1999/01: Här blev Rotebro tvåa

P2002/03: Här blev Rotebro etta

P2004/05: Här blev Rotebro etta, tvåa och trea.

P2006/07: Här blev Rotebro trea.

Det var ganska självklart att Rotebro BTK därför blev bästa klubb i Rookie-cupen även detta år. Det var en härlig syn när alla i klubben rusade upp på pallen och fick lyfta bucklan mot sporthallens tak till tonerna av Queens  "We are the champions"!

Och det var inte alls bara pallplatserna som gladde. Även de lag som inte nådde ända fram sprudlade av energi och klass. Sedan är det så roligt att se hur spelarna stöttar varandra och att alla uppträder sportsligt även i stridens hetta när Rotebro-lagen möttes inbördes! 

Bland bilderna från dagen finns även ett foto på alla stöttande föräldrar som förstås också bidrar starkt till klubbens starka utveckling. I dag kan vi vara stolta:-) 

Skribent: Johan Lindberg

Postadress:
Rotebro BTK - Bordtennis
Lars Naesström, Timotejvägen 94
19269 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 087545649
E-post: lasse-rbtk@hotmail.c...