Hoppa till sidans innehåll
Lukas Ängelid etta i Tyresö!

Vilken superhelg av RBTK!

14 DEC 2014 17:11
Många Rotebro-spelare har lirat i helgen. Och alla har gjort det bra! Vilken härlig glöd och kampanda det finns i den här klubben. (Inlägget nu uppdaterat med länk till många fina bilder – se slutet av artikeln!)
  • Skapad: 14 DEC 2014 17:11

På lördagen var det Decemberduellen där många RBTK-spelare fanns med. Lukas Ängelid (bilden här ovan) tog hem klassen P9 och gick även till final i P10. I final var även Max Hålling (P11). Sedan var Do Le Vy i B-final i P8, David Wigforss i semi i P11, William Lindberg i två kvartsfinaler, Elvin Kasumovic i kvart, Albin Blomberg i kvart och även Alexander Brunell gjorde bra ifrån sig. Hoppas jag inte glömde någon, hör av er i så fall (mejl: This is a mailto link).

På söndagen blev det fler glädjande resutlat. Hugo Hålling vann H6 efter final mot Jonathan Juvas! Sedan vann Anh Do P12 och Fabian Wigforss kom trea. Det är de resultat jag har fått in från söndagen i Tyresö.

Denna dag var det också äntligen dags för första kvalet till TTEX-talangen. Här var det många RBTK-spelare som gick vidare till slutspelet. Tolv spelare tog sig vidare ur det tuffa kvalet: Jacob Peterson, Lukas Ängelid, Max Hålling, Do Le Vy, Arvid Tiberg, Hugo Johansson, David Wigforss, Nils Johansson, William Lindberg, Elvin Kasumovic, Albin Blomberg och Yasemin Uzum. En kul poäng var att Do Le Vy på grund av en liten missuppfattning spelade i pojkarnas klass 8 – men hon tog sig ändå vidare och får nu spela slutspel i flickklassen. Via denna länk hittar ni resultaten.

Roligt också att se några av de helt nya spelarna göra bra ifrån sig – några får en ny chans i nästa kvalomgång. Följande kval spelas 17 januari och 15 februari. Slutspelet är 14–15 mars.

På måndagskvällen är det dags för Föräldramästerskapen. En höjdare, arrangerad av Lasse Naesström. Jag kan tyvärr inte komma, men hoppas ni får en superkväll!

Ni har väl förresten läst senaste intervjun – med David och Elvin? Annars får ni en ny chans via denna länk.

• Bilder från Decemberduellen hittar ni via denna länk.

• Bilder från TTEX-talangen via denna länk (mejla gärna in egna bilder till This is a mailto link så lägger jag ut!)

 

Gå gärna i vår Facebook-grupp som Sven Hålling drog igång! Du hittar den via denna länk.

Skribent: Johan Lindberg

Postadress:
Rotebro BTK - Bordtennis
Lars Naesström, Timotejvägen 94
19269 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 087545649
E-post: lasse-rbtk@hotmail.c...