Hoppa till sidans innehåll

Fint RBTK-spel i Tyresö!

03 OKT 2016 00:51
I helgen spelade flera av våra lirare bra i Tyresö Centrum smashen. Läs Tomas Johanssons rapport här!
  • Uppdaterad: 03 OKT 2016 00:58

I denna tävling representerades klubben av tre spelare:

Nils Johansson spelade P10. Han vann två matcher, förlorade en och gick vidare till åttondelsfinal. Respass i åttondelsfinalen och inget vidare bra spel av Nils i denna klass. I P11 så lyfte Nils spelet och vann två matcher och förlorade två matcher mot äldre motstånd (fempool). Nils grupptrea och vidare till B-slutspel där Nils gick fram som en slåttermaskin och vann guld efter fyra raka vinster och mycket bra insatser.

Hugo Johansson premiärspelade i klass H5 och det blev två förluster men vinst över den seedade spelaren. I P12 vann Hugo sina tre poolmatcher med 3-0 i set. Hugo stod sedan över åttondelsfinalen och vann senare kvartsfinalen med 3-0. I semifinalen blev det så förlust med 2–3 efter siffrorna 7–11 i det femte setet. En mycket besviken Hugo blev så 3:a efter att inte presterat som han ville.

Hugo Hålling började även han i H5 och efter tre vinster och en förlust i poolspelet gick Hålling vidare till kvartsfinal. I kvartsfinalen blev det en tuff kämpainsats där Hålling till sist fick ge sig med 1-3 mot den slutliga vinnaren från Ängby. En femteplats blev slutresultatet. I en stentuff P15 vann Hugo en match och förlorade två i poolspelet. B-slutspel började med att Hugo vann på W.O i semifinalen innan guldet bärgades efter en vinst med 3-2 i B-slutspelets final.

Summeringen A-slutspel: En tredjeplats, en femteplats, en niondeplats.

B-slutspel: Två guld

Här hittar ni samtliga resultat.

Skribent: Johan Lindberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Rotebro BTK - Bordtennis
Lars Naesström, Timotejvägen 94
19269 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 087545649
E-post: lasse-rbtk@hotmail.c...