Hoppa till sidans innehåll

Här är säsongens alla tävlingar!

20 AUG 2018 19:28
Dags att anmäla sig till Stockholmsspelen i Brännkyrkahallen 7-9 september! Sista anmälningsdag är på lördag 25 augusti. Även de som inte har tävlat så mycket kan delta. Det finns en tuffare klass (öppen) och en lättare (bredd) för varje åldersklass.
  • Uppdaterad: 22 AUG 2018 07:41

Den här säsongen kommer Nga Le Thanh (Sues och Anhs mamma) att ha hand om tävlingsanmälningar. Tack för detta Nga – det betyder mycket! Vi har lagt upp tävlingar hela vägen fram till maj under rubriken "Tävlingar 2018/19". Notera gärna i kalendern!

Via den här länken kommer ni direkt till tävlingarna – där finns Stockholmsspelen som nämndes ovan med. För att det här ska fungera bra är det viktigt alla är noggranna när ni meddelar Nga om respektive tävling. Tanken är att vi senare ska skapa ett formulär så att det blir ännu smidigare, men tills vidare så mejlar ni följande till Nga Le Thanh angående den tävling ni vill delta i: Namn+klass/er+födelsedatum. Sedan swishar ni anmälningsavgiften till Nga som betalar in för hela klubben (så vill arrangörerna ha det). Anmälningsavgiften står i inbjuden som finns på vår tävlingslista. Vore kul om det blir några stycken!

Vi påminner också om kick-off lördag den 1 september (läs mer här) – därefter är träningarna igång som vanligt.

Skribent: Johan Lindberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Rotebro BTK - Bordtennis
Lars Naesström, Timotejvägen 94
19269 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 087545649
E-post: lasse-rbtk@hotmail.c...