Hoppa till sidans innehåll

Härliga pallplatser i TTEX-talangen

26 MAR 2017 21:27
Det blev en mycket lyckad helg för Rotebro BTK i Brännkyrkahallen när slutspelet i TTEX-talangen avgjordes! Vi har inte alla resultat än, men här kommer information om två pallplatser.
  • Skapad: 26 MAR 2017 21:27

Ni andra som vill rapportera får gärna mejla till This is a mailto link. Annars återkommer vi när resultatlistorna kommer. Bilder finns förresten på Facebook.

Här är de glädjande nyheterna som vi hittills kan notera:

Do Le Vyn blev tvåa i F10-klassen. Lysande spelat "Sue"!

Nils Johansson gjorde också ett mycket bra slutspel då han blev trea i P10-klassen. Tack för rapporten Tomas! Här kommer den: "En dag med bra resultat trots att favoritvapnet var "ur funktion". Nils Johansson hamnade som de flesta andra spelarna idag i en fyrmannapool. Det var femton pooler och därmed cirka sextio spelare i åldersklassen. I poolspelet var motståndet från Ängby, Hammarby och en mindre klubb. Utan att imponera och utan att forehandslagen fungerade vann Nils sina poolmatcher med 3-0 och var därmed vidare som pool-etta. Efter poolspelet var det trettio spelare kvar och därmed var det sextondelsfinal som väntade. Nils motståndare i sextondelsfinalen kom från Boo och Nils bemästrade denna spelare väl och vann bekvämt med 3-0 I set. Nu så var det dags för åttondelsfinal och nu var motståndet från Ängby SK. En klart bättre motståndare än tidigare under dagen men en Nils i balans vann relativt klart med 3-0. Efter detta var det dags för kvartsfinal när det endast var åtta spelare kvar i turneringen. För motståndet stod återigen en spelare från Ängby SK. Fjärdeseedade Isak som Nils mött många gånger och som besegrat Nils i de senaste två mötena stod på den andra sidan av bordet. Denna dag var det dock Nils tur och med en "klickande forehand" var det tur att backhandslagen och blockeringarna fungerade bra. 3-0 till Nils efter tre jämna set. Semifinaldags mot den försteseedade Ängbyspelaren Elias Sjögren. Efter två set var det ett lika i set men sen tog Elias rutin över och Nils var besegrad med 1-3. Placeringsmatchen om tredjepriset vann sedan Rotebro BTKs Nils över en Nils från Tullinge med klara 3-0 och dagen var färdigspelad med en tredjeplats som resultat. Förvånande var att det resultatmässigt gick så bra när de vassa forehandslagen "tagit semester".

Skribent: Johan Lindberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Rotebro BTK - Bordtennis
Lars Naesström, Timotejvägen 94
19269 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 087545649
E-post: lasse-rbtk@hotmail.c...