Hoppa till sidans innehåll

Rotebros supersöndag!

30 MAJ 2017 22:25
Här kommer några ord för ordföranden Lasse Naesström angående Rotebro BTK:s supersöndag 21 maj!
  • Uppdaterad: 30 MAJ 2017 22:45

Lasse Naesström: Jag vill börja med att tacka Theo Birgetz, Valter Kjellberg, Victor Svanholm, Melvin Malmberg Cardelöv, Gustav Eriksson, Neo Liu, Daniel Donoso Edin, Le Vy Do, Theo Herlenius, Richard Dietrich, Ivar Orling, Edvin Sämskar, Sigge Hedblad, Hugo Jobs, Axel Wilenius, Edvin Lundberg! Dessa spelare var med i Rookie-cupens finaldag söndagen den 21 maj.

Här kan ni se fler bilder i ett Facebook-inlägg!

Alla spelade mycket bra och det fick som resultat att vi blev bästa klubb i länet (Stockholm). Rotebro BTK har vunnit bästa klubbpokalen 4 av de 5 senaste åren. Ett år kom vi tvåa. I år tog vi två lagguld av tre möjliga. Nästa år hoppas jag att vi kämpar om trofén igen. Man kan bara hoppas och försöka.

Jag är glad och stolt över den fokusering och spel som Rotebroungdomarna åstadkom. Det är roligt att få höra spelare och föräldrar att rotebroare är justa i matcherna. Det värmer! Tack alla Ni som var med på finalhelgen och Ni som var med och drog fram finallagen i grundserien.

Glad Boll på Er och en jätteapplåd från Lasse!

Ps. Våra guldmedaljörer är Sigge Hedblad -09, Hugo Jobs -08, Axel Wilenius -07, Edvin Lundberg -07, Ivar Orling -06, Edvin Sämskar 06, Rickard Dietrich -06. Bravo!!! Grattis!!! Vi ses på sommarlägret!

Skribent: Johan Lindberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Rotebro BTK - Bordtennis
Lars Naesström, Timotejvägen 94
19269 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 087545649
E-post: lasse-rbtk@hotmail.c...