Hoppa till sidans innehåll

VIKTIG INFO: Inställd träning fredag och lördag

12 MAR 2020 15:24
Hej! Jag pratade precis med ordförande Lasse och vi kör träning som vanligt i kväll, torsdag. Dock viktigt att de som känner sig det minsta sjuka avstår träningen denna gång. Träningen fredag och lördag är dock inställd.
  • Skapad: 12 MAR 2020 15:24

Det finns inga fall av coronafall i klubben vad vi vet, men framför allt på lördagar så är det väldigt många som tränar vilket gör att klubben tar det säkra före det osäkra och ställer in.

MEN om ni är spelsugna så finns det ändå möjligheter. För den som känner sig frisk och kry så kan man gå dit och köra med en kompis. Den som inte har nyckel kan kontakta Lasse om det. Tiderna då det finns möjlighet till fritt spel är fredag 18-21, lördag 12-20 och söndag 18-21. Observera att det måste vara en vuxen på plats och att det är noga att ni plockar bort efter er och ser till att dörren är låst.

OBS! Håll koll på Facebook och hemsida under helgen. Kommer senast söndag kväll besked angående hur det blir med träningarna nästa vecka.

Stockholms bordtennisförbund ska ikväll komma besked om det blir något spel i St Erikscupen i helgen eller ej. Ha det bra så ses vi i hallen framöver!

Skribent: Johan Lindberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Rotebro BTK - Bordtennis
Lars Naesström, Timotejvägen 94
19269 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 087545649
E-post: lasse-rbtk@hotmail.c...