Hoppa till sidans innehåll

Vilken underbar RBTK-helg i Tyresö!

18 FEB 2020 09:37
Vilken lysande Rotebro-helg det blev i Tyresö när Februariduellen avgjordes! Mängder av Rotebro-lirare fick kliva upp på pallen och lika många andra kämpade på jättebra.
  • Uppdaterad: 18 FEB 2020 09:37

Vi tar det klass för klass:

I flickklassen 2004-07 blev det Rotebro-seger! Do Le Vy vann före en annan RBTK-spelare, Angelina Bebawy. Rebecca Bebawy blev femma.

 

I den andra flickklassen, F2008-12, fick Angelina Bebawy kliva högst upp på pallen! Vilken kanondag för våra unga tjejer!

 

I P8 fick Erik Holkedahl kliva upp på pallen. Han blev trea efter att ha förlorat mot klassens vinnare Leon Pihlcrantz från Österåker.

 

I P9 blev det två Rotebro-spelare på pallen. Gabriel Giléus föll i finalen och blev med andra ord tvåa. Erik Holkedahl var ytterst nära att nå finalen, men föll i en rysare i semifinalen med 12-10 i avgörande set. Vilgot Öberg blev femma i klassen.

 

 

I P10 blev det en spännande final mellan två Rotebro-spelare (bild på prispallen ovan). Till slut blev det Vincent Bigander som gick segrande ur rysaren mot Sigge Walch Dahlin. Även Angelina Bebawy gick till slutspel i klassen. I B-slutspelet blev Gabriel Giléus trea.

 

I P11 blev det femteplatser för Sigge Walch Dahlin, Edvard Brandt och Samuel Bolander. Sixten Fornhem blev nia.

 

 

I P12 blev det ännu en seger för Vincent Bigander (bilden ovan). Även denna gång i en finalrysare! Nu mot David Bergqvist från Norrtull. Det blev 12-10 i avgörande set! Edvard Brandt fick också kliva upp på pallen med en tredjeplats.

 

Här Lasse med Edvard och Vincent efter framgången!

 

 

 

I P15 blev det pallplats för Melvin Fredman som slutade trea. Do Le Vy blev femma efter att ha förlorat mot vinnande hemmaspelaren Elias Zebühr.

 

 

Bra jobbat alla spelare! Om ni har några egna bilder som ni vill att vi lägger ut så kan ni mejla till This is a mailto link Här är hela resultatlistan.

 

Ni som inte är med i Facebook-gruppen får gärna gå med. Där läggs det upp fler bilder från tävlingar mm. Här hittar ni den.

Skribent: Johan Lindberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Rotebro BTK - Bordtennis
Lars Naesström, Timotejvägen 94
19269 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 087545649
E-post: lasse-rbtk@hotmail.c...